Microsoft

Office

 

Microsoft Office 2013

 

Programe in biroul tau!

Microsoft Office 2013 pentru tine

 

Cel mai nou pachet de Office este Microsoft Office 2013. Acesta dispune de o functionalitate mult mai buna decat variantele precedente si o interfata noua. Pachetul Office 2013 este disponibil pentru download gratuit in versiunea Microsoft Office 2013 Consumer Preview si este compatibila cu Windows 7 si Windows 8.

 

Noutatile acestui pachet de Office sunt urmatoarele:

Microsoft Word vine cu o interfata curata si simplificata, care sa se adapteze cat mai bine la noul Windows 8. Acesta aduce si o optiune noua, de editare a fisierelor PDF.

 

Microsoft Excel a fost si el simplificat. Acesta vine cu diverse functii care usureaza munca utilizatorului, precum Flash Fill care reuseste sa recunoasca diverse actiuni facute de utilizator si sa faca sugestii automate. De asemenea, Excel mai aduce si functia Pivot Tables, care are rolul de a usura modul prin care se alege tabelul potrivit.

 

Microsoft Powerpoint se adreseaza din ce in ce mai mult incepatorilor. Acesta are teme noi si ghiduri foarte explicite de utilizare. Noua versiune aduce si posibilitatea de editare in echipa a unui document. Microsoft Office 2013 permite si integrarea sociala prin Yammer sau Skype, aspecte foarte importante, care nu exista la nicio alta aplicatie pentru productivitate. Integrarea sociala ajunge pana la Outlook, care introduce conectarea cu Facebook si LinkedIN.

 

Cea mai mare noutate este integrarea Cloud. Skydrive face parte din fiecare program Office iar documentele create pot fi salvate in cloud.

 

In premiera, Microsoft a integrat servicii online pe baza de abonament lunar Office 365. Abonamentul poate fi Homepremium, cu 20 GB pe Skydrive si 60 de minute Skype-Telefon, Small Business premium care adauga conferinte HD sau Proplus si Enterprise, pachete destinate segmentului business.

Microsoft Office 2013

 

Cel mai nou pachet de Office este Microsoft Office 2013.

 

Mircosoft Office

Microsoft Office